Wat begon met het verzorgen en begeleiden van drukwerktrajecten is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in bedrijfscommunicatie.

GI BUSINESS PROMOTORS

NAAST DRUKWERK, BUITENRECLAME, BEURSMATERIAAL EN RELATIEGESCHENKEN WERKEN DE VAKIDIOTEN AAN GOED DOORDACHTE CONCEPTEN OM DE BEDRIJFSNAAM OP EEN KRACHTIGE WIJZE ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN. DE RELATIEGESCHENKEN, KERSTPAKKETTEN EN KLEDING WORDEN VIA DE WEBSHOP NIKSTEGEK.NL AANGEBODEN.

GI BUSINESS PROMOTORS WERKT VOL PASSIE AAN EEN RESULTAAT VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT WAAR U EN WIJ TROTS OP KUNNEN ZIJN. DE GROEIENDE POSITIE IN DE MARKT DANKT GI BUSINESS PROMOTORS NAAST KENNIS VAN HET VAK VOORAL AAN HET ONDERNEMENDE KARAKTER EN DE VERREGAANDE SERVICE VOOR HAAR OPDRACHTGEVERS. DE COMMUNICATIESPECIALISTEN KENNEN DE WEG, MAAR ZIJN OOK EIGENWIJS GENOEG OM VAN DEZE WEG AF TE WIJKEN.

Jeroen Wevers
06 - 55 870 992

Passie, strijd en beleving daar sta ik voor.
Ook jou help ik graag.

Otto Krabbe
06 - 13 131 331

Niets – niet moeilijk – nu meteen -…..

klanten blij maken met een perfect product.

Van advies tot uiteindelijke levering

Susan Wevers

Ik sta te allen tijde klaar voor onze klanten en ontzorg ze graag in de werkzaamheden.

Daarnaast ben ik betrokken bij het gehele traject en geef ik advies waar het kan.

Wat ik erg belangrijk vind is vertrouwen hebben in elkaar.

Tom Hopman
06 - 13 192 029

Ik luister graag naar de wensen en behoeften van mijn klanten.

Daarnaast ben ik van het principe, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Walri Krake

Ik vind belangrijk, dat wanneer ik, met veel zorgvuldigheid, een bestelling/order aflever een tevreden klant ontmoet!

Ray Florentinus

Samen met GIBP vind ik mijn uitdaging in het herpositioneren en/of het versterken van merken en bedrijven. Van strategie tot aan creatie.

Onze expertises vullen elkaar perfect aan en samen zijn we in staat om de mooiste, maar vooral de juiste oplossingen te creëren.

De kracht van GI Business Promotors zit hem in een gedreven aanpak gericht op het creëren van een effectieve communicatieaanpak en dito promotie.

01
Eerst even kennismaken en horen wat u wilt

Een nieuwe kennismaking, daar worden wij enthousiast van! Voor we voor u aan de slag gaan leren wij u graag eerst beter kennen. Wie bent u als organisatie, wat wilt u bereiken en wat vindt u belangrijk? Met deze essentiële informatie kunnen wij u pas echt goed adviseren over communicatie in de breedste zin van het woord.

02
Een voorstel dat past als een handschoen

Op basis van onze inventarisatie van uw wensen en behoeften werken wij een passend voorstel en/of projectplan uit. Hierin adviseren wij u welke communicatiedragers geschikt zijn voor uw organisatie en uw doelstellingen. Met uw feedback passen wij het voorstel/plan waar nodig aan.

03
Wat gaat het kosten

Op basis van het definitieve voorstel/projectplan ontvangt u van ons een duidelijke offerte waarin de prijs voor producten en werkzaamheden vermeld staan. Wij zorgen altijd voor een marktconforme totaalprijs. U betaalt dus nooit teveel en weet vooraf precies waar u aan toe bent.

04
Productie volgens planning

Na uw akkoord op de offerte ontvangt u een productieplanning die wij in overleg met u opstellen. Waar nodig ontvangt u van ons vervolgens een ontwerp ter goedkeuring. Na uw akkoord starten we met de productie. U heeft dus een aanspreekpunt van ontwerp tot productie en planning.

05
Oplevering zoals afgesproken

Alles wordt volgens afspraak bij u opgeleverd. Moeten er materialen gemonteerd worden? Ook dat kunt u volledig aan ons overlaten. Onze vakkundige monteurs komen graag langs wanneer het u het beste past, zodat u er zo min mogelijk last van heeft.

06
Helemaal tevreden? Dat horen we graag.

Wij zijn pas blij als u dat ook bent. Na oplevering komen wij dan ook graag even bij u langs om te horen of alles naar verwachting is verlopen, afspraken zijn nagekomen en hetgeen wij hebben opgeleverd naar wens is. Weer een nieuwe klus? Laten we die dan meteen even doornemen.

Afspraak maken
Copyright - GI Business Promotors 2019